Shërbimi bazë – Taxi me thirrje

Shërbimi ynë kryesor mbetet Taxi me porosi për destinacione brenda qytetit, i cili bëhet duke thirrur taxin në numrin e telefonit 200 300 në të gjithë operatorët apo duke hipur në të në një nga vendparkimet në qytet.

Destinacione të largëta

Udhëtimet për në shtetet fqinje apo në zakonisht rezervohen paraprakisht, por ajo mund të ndodh edhe aty për aty. Çmimet për udhëtime jashtë qytetit për në aeroport apo destinacione jashtë vendit duhet të rezervohen paraprakisht.

Udhëtimet me marrëveshje mujore për biznes

Online Taxi ofron marrëveshje mujore me biznese dhe individë. Fillimisht nënshkruajmë marrëveshjen dhe pastaj varësisht përmbajtjes së saj, veturat tona do të jenë në dispozicion tuajin apo të punëtorëve/kolegëve tuaj.

Udhëtimet me marrëveshje mujore për familjarë

Online Taxi ofron marrëveshje mujore me individë. Varësisht kërkesave ne përpilojmë një marrëveshje dhe veturat tona do të jenë në dispozicionin tuaj sipas marrëveshjes. Pagesat mund të bëhen një herë në muaj për shumën totale.