Rreth Kompanisë sonë

Kush jemi ne?

Pas një përvoje të gjatë në shërbime të transportit, më shumë se 15 vjeçare, Online Taxi ka filluar operimin më Mars 2019. Filozofia jonë është që të ofrojmë komoditetin maksimal gjatë udhëtimit, duke operuar me vetura të cilësisë së lartë.

Më shumë

Shërbimet tona

Përveç shërbimit primar që është Taxi me thirrje në telefon apo përzgjedhja e veturës sonë në rrugë për t’ju transportuar në gjithashtu ofrojmë edhe transport në destinacione të largëta, edhe jashtë vendit, me porosi të mëhershme apo aty për aty.

Shërbimet tona

Partnerët tanë

Bashkëpunimi në Online Group në mes të brendeve që bëjnë pjesë aty, është një prej shtyllave të suksesit tonë. Shërbimet që ne ofrojmë në Taxi nuk do të ishin të nivelit që janë pa bashkëpunimin që kemi me partnerët tanë në Online Group.

Partnerët tanë

Keni udhëtim të planifikuar?

Nëse e keni të konfirmuar datën dhe kohën e saktë të udhëtimit tuaj, atëherë ju sugjerojmë që të rezervoni Taxi-në më herët duke mbushur formën e rezervimit tani!

Online në rrjete sociale

Bashkangjitju ekipës sonë!

Nëse keni përvojë të punës si shofer Taxie dhe i besoni se i njihni mirë adresat e kryeqytetit (Prishtinës), atëherë ju mund të aplikoni për punë duke plotësuar formën. Varësisht përvojës suaj dhe nevojës sonë, ne do t’ju kontaktojmë.